top of page

Viktig informasjon!

Markedsplassen og nettbutikken Lokalmatringen er for tiden inaktiv, dette på ubestemt tid. Har du spørsmål eller henvendelser, ta gjerne kontakt.

52042686266_5e7bdb58df_k (1).jpg

Hei, lokalmat produsent!

Om du er en bonde eller mat- og drikkevareprodusent som ønsker å selge til forbrukermarkedet, så kan Lokalmatringen være noe for deg. 

Lokalmatringen er en butikk og distribusjonsleverandør for små og mellomstore produsenter. Vi tilrettelegger for økt omsetning på en enkel og kostnadseffektiv måte, tilpasset dine behov. Høres dette interessant ut?

Vi samarbeider med deg!

Lokalmatringen er ikke en grossist. Du som produsent eier og administrerer ditt eget vareutvalg. Dette gjør at du får veldig lave kostnader og potensielt sitter igjen med en stor fortjeneste på dine salg. 

Vi har en nettbutikk som samler alle produsenter og varer. Betaling skjer i nettbutikken og du får automatisk betalt for alle dine salg. Vi tilrettelegger for distribusjon i form av innhenting, lager og hjemlevering. Vi tar hånd om kjøl og frysevarer.

I Lokalmatringen får du rettferdige betingelser og en god samarbeidspartner.

Ønsker du å bli en del av Lokalmatringen eller har du spørsmål? Ta kontakt i skjemaet nedenfor, så hører du fra oss så fort som mulig.

Kontaktskjema for produsent

Takk for din henvendelse, du hører fra oss så snart som mulig.

bottom of page